26 Αυγ 2016

Τα ατυχήματα στην οδό Φραγκοκκλησιάς

Ο συνδυασμός μας το τελευταίο διάστημα έχει παρακολουθήσει μέσω του τοπικού τύπου, το θέμα που έχει προκύψει από τα αλλεπάλληλα ατυχήματα στην οδό Φραγκοκκλησιάς .
Βλέπουμε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Διοίκησης και συλλόγου Πολυδρόσου, στην οποία κατά την άποψή μας η Διοίκηση δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και με την στάση που κρατά μέσω του Γραφείου Τύπου του κ. Πατούλη, προσβάλει τις δημοκρατικές διαδικασίες ενός δημόσιου διαλόγου, αλλά και τη νοημοσύνη των κατοίκων της περιοχής.
Γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα χαμηλά αντανακλαστικά που δείχνει η Διοίκηση σ’ ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έχει προκύψει με τα πολυάριθμα ατυχήματα που έχουν λάβει χώρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα;
Δεν χρειάζεται να είναι ειδικός κανείς για να αντιληφθεί ότι υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις που προκαλούν τα τροχαία ατυχήματα και που ευτυχώς μέχρι σήμερα έχουν προξενήσει μόνο υλικές ζημιές.
Αντί λοιπόν η διοίκηση να ενδίδει στο επικοινωνιακό σπορ που τόσο καλά ξέρει να κάνει, ας ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα προτού θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα. Διότι τότε θα είναι πολύ αργά ώστε να κάτσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι Δήμος και σύλλογος της περιοχής προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση.
Απαιτούμε, την άμεση ανταπόκριση της διοίκησης και τις απαντήσεις της στα ερωτήματα που έχει θέσει ο σύλλογος Πολυδρόσου γιατί το έχουμε ξαναπεί και δημόσια: οι σύλλογοι της κάθε περιοχής του Αμαρουσίου αποτελούν για εμάς -και θα έπρεπε και για τη Διοίκηση- στενούς συνεργάτες, διότι είναι οι πλέον καλοί γνώστες των προβλημάτων της περιοχής τους